Conserves
Crustacis i Marisc
Entrants freds i calents
Gandesa
Olis
Pastes
Receptes
Receptes de campanilla
Receptes fàcils
Terra Alta
Terres de l'Ebre
Tot l'any
Recepta gentilesa de l'Anúncia Garriga, de Gandesa
Ingredients:
o Espaguetis frescos (entre 100 i 150 gr. per persona)
o Escopinyes en llauna
o Anxoves de l'Escala
o Oli d'oliva
o Julivert fresc
o Alls
o 1 o 2 coralets
Preparació:
En un olla bullir aigua amb un raig d'oli i sal. Un cop bull afegir els espaguetis i que coguin fins que estiguin al dente i finalment escórrer-los però sense passar-los per aigua freda.
En una cassola de fang o en un wok, posar-hi l'oli d'oliva, en un raig generós, les escopinyes amb el suc que porten, els coralets, les anxoves (netejades prèviament i filetejades), i l'all i julivert picats molt fi. Fer que arrenqui el bull, i no deixar que cogui molt ni a foc molt fort.
Afegir els espaguetis que teníem escorrent-se i donar unes remenadetes, rectificar de sal si cal i plat preparat.
Suggeriments:
o A nosaltres ens agrada menjar-ho amb formatge emmental, però és un recepta que el formatge sempre és optatiu.
o Abans de barrejar els espaguetis de la salsa recomanem treure els coralets, no fer-ho us pot passar com la fava del Tortell de Reis...
Notes:
o Sobre el picant sempre és una mica a gust de qui ho ha de menjar, però recordem que aquest és un picant de boca, que no d'estómac.
o De les anxoves de l'Escala potser que no cal dir res perquè es presenten soles, però farem la següent consideració: a nosaltres ens agrada comprar-les senceres a la bacallaneria, malgrat que s'hagin de netejar.
Recepta gentilesa de l'Anúncia Garriga, de Gandesa
Ingredients:
o Espaguetis frescos (entre 100 i 150 gr. per persona)
o Escopinyes en llauna
o Anxoves de l'Escala
o Oli d'oliva
o Julivert fresc
o Alls
o 1 o 2 coralets
Preparació:
En un olla bullir aigua amb un raig d'oli i sal. Un cop bull afegir els espaguetis i que coguin fins que estiguin al dente i finalment escórrer-los però sense passar-los per aigua freda.
En una cassola de fang o en un wok, posar-hi l'oli d'oliva, en un raig generós, les escopinyes amb el suc que porten, els coralets, les anxoves (netejades prèviament i filetejades), i l'all i julivert picats molt fi. Fer que arrenqui el bull, i no deixar que cogui molt ni a foc molt fort.
Afegir els espaguetis que teníem escorrent-se i donar unes remenadetes, rectificar de sal si cal i plat preparat.
Suggeriments:
o A nosaltres ens agrada menjar-ho amb formatge emmental, però és un recepta que el formatge sempre és optatiu.
o Abans de barrejar els espaguetis de la salsa recomanem treure els coralets, no fer-ho us pot passar com la fava del Tortell de Reis...
Notes:
o Sobre el picant sempre és una mica a gust de qui ho ha de menjar, però recordem que aquest és un picant de boca, que no d'estómac.
o De les anxoves de l'Escala potser que no cal dir res perquè es presenten soles, però farem la següent consideració: a nosaltres ens agrada comprar-les senceres a la bacallaneria, malgrat que s'hagin de netejar.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Visca, visca, visca.
ResponEliminaVisca la Maragda.
MARAAAAAAAAGDA.
M'encanta el teu espaiet, segueix postejant, plis, plis. ^^
Gràcies Lopen. Un petó
ResponElimina