

Ingredients:
o Carbassons
o Formatgets en porcions
o Oli d’oliva
o Mantega
o Sal
o Aigua
o Ceba (optativa)
Preparació:
Netejar els carbassons i pelar-los, posar-los a bullir amb poca aigua i una mica de sal. Un cop cuits afegir-hi un dau generós de mantega, els formatgets en porcions i batre amb el braç elèctric. Rectificar de sal.
Suggeriments:
o Si voleu li podeu afegir abans de batre la ceba, però és molt més gustós si prèviament la sofregiu.
o Amanir en el moment de servir amb l’oli d’oliva.
o Es pot menjar, fred, tebi o calent.
o Per decorar podeu posar uns daus remenuts de tomàquet d'amanir (pelat i sense les pepes) o uns daus de poma àcida o unes virutes de cruixent de pernil.
Notes:
o Ara és molt bona època de carbassons.
o Nosaltres calculem els formatgets en porcions pel nombre de carbassons que posen i de la mida, les proporcions: un formatget per un carbassó petit/mitjà.
o Pelar o no els carbassons: farà que la crema sigui més blanquinosa de color o tingui una tirada de verd, a nosaltres ens agrada que tingui una mica d’aquest darrer color.
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!