Cuina catalana
Cuina de Nadal
Flors
Fruites
Lactis
Mel
Postres
Receptes
Receptes de campanilla
Receptes fàcils
Tot l'any
Ingredients:
o Mató
o Mel de mil flors
o Llet fresca
o Tulipes de galeta
Preparació:
Amb el braç elèctric: batre el mató amb la mel de mil flors, tot aprofitant el xerigot del mató. Anar afegint la llet per a què vagi adquirint una textura cremosa i fina.
Omplir les tulipes amb la crema anterior, però fer-ho al moment de servir perquè sinó es remulla la galeta.
Suggeriments:
o Servir fresc.
o Per decorar es pot utilitzar melmelada o confitura: d’aranyons, mandarina, etc.
Notes:
o Els sabors s’han d’anar equilibrant de tal manera que no predomini massa la mel i resulti uns postres enfarfagosos. També és convenient treure la gerra de mel a la taula per si algun comensal se’n vol servir més.
o Si es vol fer una presentació més sofisticada o espectacular:
o amb pensaments cristal•litzats.
o amb la fruita alquequengi (alicacabí) oberta com una flor.
o pinyons torrats
o amb la vostra imaginació.
ETIQUETES: Cuina catalana, Postres, Receptes, Tot l'any
Ingredients:
o Mató
o Mel de mil flors
o Llet fresca
o Tulipes de galeta
Preparació:
Amb el braç elèctric: batre el mató amb la mel de mil flors, tot aprofitant el xerigot del mató. Anar afegint la llet per a què vagi adquirint una textura cremosa i fina.
Omplir les tulipes amb la crema anterior, però fer-ho al moment de servir perquè sinó es remulla la galeta.
Suggeriments:
o Servir fresc.
o Per decorar es pot utilitzar melmelada o confitura: d’aranyons, mandarina, etc.
Notes:
o Els sabors s’han d’anar equilibrant de tal manera que no predomini massa la mel i resulti uns postres enfarfagosos. També és convenient treure la gerra de mel a la taula per si algun comensal se’n vol servir més.
o Si es vol fer una presentació més sofisticada o espectacular:
o amb pensaments cristal•litzats.
o amb la fruita alquequengi (alicacabí) oberta com una flor.
o pinyons torrats
o amb la vostra imaginació.
ETIQUETES: Cuina catalana, Postres, Receptes, Tot l'any
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!